Τότε που ο Lemmy Τραγούδησε Όλους τους Άλλους

«Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες, αλλά για την ώρα, παρακαλούμε, παίξτε Motorhead δυνατά, παίξτε Hawkind δυνατά, παίξτε τη μουσική του Lemmy ΔΥΝΑΤΑ. Και πιείτε ένα ή δύο ποτά», έγραψαν τα μέλη των Motorhead στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook αποχαιρετώντας τον «θείο Lemmy». Η Popaganda τους ακούει και βάζει δυνατά, δεκαέξι γνωστά κομμάτια που διασκεύασε ο Lemmy μόνος ή μαζί με τους Motorhead, κάνοντάς τα τις περισσότερες φορές, πιο cool και πιο badass από την αυθεντική τους εκτέλεση.

1. Stand by Me του Ben E. King 

2. Enter Sandman των Metallica 

3. Back In the USSR για τη συλλογή Butchering The Beatles

4. Johnny Be Goode του Chuck Berry

5. Tie Your Mother Down των Queen

6. Sympathy For The Devil  των Rolling Stones (το κομμάτι περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ των Motorhead Bad Magic που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο)

7. Louie Louie του Richard Berry

8. It’s A long Way To The Top (If You Wanna Rock ‘N’ Roll) των AC/DC

9. Breaking The Law των Judas Priest

10. The Trooper των Iron Maiden

11. God Save The Queen των Sex Pistols 

12. Slim Jim, Danny B του Johnny Cash 

13. Shout It Out Loud των Kiss

14.  Jumpin Jack Flash των Rolling Stones

15. Whiplash των Metallica

16. Blue Suede Shoes του Elvis Presley 

Διαβάστε ακόμα τον αποχαιρετισμό του Άγη Παπαγεωργίου στον Lemmy μέσα από 21 ατάκες του και δείτε επίσης το σπάνιο ντοκουμέντο από την πρώτη εμφάνιση των Motorhead στην Αθήνα, μια ανέκδοτη ιστορία ενός fan και μια συνέντευξη στην ΕΡΤ2.

Φιλίππα Δημητριάδη

Η Φιλίππα Δημητριάδη είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Share
Published by
Φιλίππα Δημητριάδη