Categories: ΛΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

«Αν η Άννα Φρανκ είχε ακούσει τη μουσική του, θα έτρεχε πίσω στο Άουσβιτς»

Στις 30 Μαρτίου o Justin Bieber θα «ρεζιλευτεί» στην εκπομπή Comedy Central Roasts. Στο αμερικανικό χιουμοριστικό σόου, ο εκάστοτε καλεσμένος πρέπει να δεχτεί καυστικά σχόλια άλλων γνωστών προσωπικοτήτων, χωρίς όμως να προβληθεί και να θυμώσει. Ο νεαρός ποπ σταρ δεν προβληματίστηκε από τις πολλές, αλλά καλοπροαίρετες απρέπειες που του έσυραν, αφού όπως είπε είναι δύσκολο ως δημόσιο πρόσωπο πλέον να κάνει διάφορα πράγματα όπως το να πετάξει αυγά σε ξένα σπίτια ή να ουρήσει δημόσια. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα σχόλια εκείνα που έκαναν τον Justin Bieber να δηλώσει «Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως ανυπομονώ να είμαι το άτομο το οποίο θα μπορείτε να κοιτάζετε και να είστε περήφανοι».

Kevin Hart «Ο Justin είναι Καναδός. Θεωρείται Αμερικανός, γιατί κανένας Καναδός δεν υπήρξε ποτέ τόσο μαλάκας».

Pete Davidson «Ο Usher είναι αυτός που σε πήρε υπό την προστασία του. Είσαι ό,τι χειρότερο έχει κάνει ο Usher στην Αμερική, από τότε που ένας τύπος έβαλε τον John Wilkes Booth πίσω από τον Αβραάμ Λίνκολν». (Αυτός ο John  δολοφόνησε τον Αμερικανό πρόεδρο).

Shaq«Πέρυσι κατατάχθηκες ως ο πέμπτος πιο μισητός άνθρωπος όλων των εποχών. Ο Kim Jong-un δεν είχε τόσο χαμηλό σκορ, και χρησιμοποιεί τη μουσική σου για να βασανίζει ανθρώπους γαμώτο».

Chris D’Elia «Γιατί είσαι εδώ; Αυτό είναι απαίσια ιδέα. Πρόκειται να πηδηχτείς πιο σκληρά απ’ ότι ο Orlando Bloom πήδηξε τη Selena Gomez».

«Είμαι περήφανος για σένα. Τα έχεις όλα. Πραγματικά είσαι ένας άνθρωπος που τα έχει όλα εκτός από σεβασμό, αγάπη, φίλους, καλούς γονείς και ένα Grammy».

Ron Burgundy «Οι άνθρωποι αναφέρονται στον κύριο Bieber ως παιδί, ή αγόρι. Λοιπόν ακούστε: είναι ένας άντρας. Ένα ολόκληρος άντρας, που δουλεύει και αγαπάει να φτιάχνει πράγματα με τα χέρια του. Ένας άντρας που τραγουδάει για εννιάχρονα και κουρεύει τα μαλλιά του σαν γκέι σκέιτερ».

Jeff Ross­ «Η Selena Gomez ήθελε να έρθει εδώ, αλλά βλέπει άντρες τώρα. Είναι αλήθεια ότι σε παράτησε, επειδή έβγαλε πριν από ‘σένα μουστάκι;». 

«Αν η Άννα Φρανκ είχε ακούσει τη μουσική σου, θα έτρεχε πίσω στο Άουσβιτς».

Snoop Dogg «Έχεις αφήσει τόσο απαίσια βίντεο που δεν βλέπονται, που θα έπρεπε να αλλάξεις το όνομα σου σε Vanilla ISIS».

Εδώ θα βρείτε περισσότερα καυστικά σχόλια.

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή