Categories: ΙΣΤΟΡΙΕΣ

6 δημιουργικές προσωπικότητες μοιράστηκαν το πάθος τους για την τέχνη τους σε online Masterclasses

Τι συμβαίνει όταν ένας αγαπημένος ηθοποιός, ένας καταξιωμένος σεφ, μια μοναδική Bartender, μια ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφος, ένας χαρισματικό μουσικός και ηθοποιός, και ένας ανατρεπτικός φωτογράφος ενώνουν τις δυνάμεις με ένα από τα πιο εμβληματικά ποτά που έχει βγάλει η Ιταλία; Μα φυσικά τα Campari Masterclasses, που προτρέπουν το κοινό να ανακαλύψει, να ζωντανέψει και να ακολουθήσει το δικό του Red Passion. 

Μαίρη Ταλαιπώρου: “Το πάθος μου για το bartending αντικατοπτρίζεται στα ποτά μου, γιατί είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μου.”

Έξι εξαιρετικά επιτυχημένοι στο είδος τους καλλιτέχνες και δημιουργοί, με βασικό κοινό τους στοιχείο το πάθος για δημιουργικότητα σε κάθε της μορφή, μοιράστηκαν μαζί μας την ιστορία της δικής τους ξεχωριστής διαδρομής μέσα από 6 μοναδικά online Campari Masterclasses. Κάθε πορεία ζωής είναι διαφορετική και όλες αξίζουν να ακουστούν, μερικές όμως, έχουν αυτό το κάτι που τις κάνει ξεχωριστές και μπορούν και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όσους τις ακούν.

Αποστόλης Τότσικας, Ανδρέας Λαγός, Μαίρη Ταλαιπώρου, Ίριδα Παπουτσή, Γιώργος Παπαγεωργίου και Πάνος Γιαννακόπουλος σας καλούν μέσα από ιστορίες τους να ακολουθήσετε το δικό σας πάθος και να ανακαλύψετε τον δικό σας πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό έγινε με τη βοήθεια του αγαπημένου ιταλικού aperitivo, που πραγματοποίησε 6 online Campari Masterclasses, ένα με τον κάθε δημιουργό, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Masterclass που επιθυμεί, να μάθει και να εμπνευστεί. 

(Αριστερά) Πάνος Γιαννακόπουλος:”Έχω κάνει ζωή μου το επάγγελμά μου. Επειδή βλέπω τα πάντα σαν κλικ φωτογραφίας ή καρέ από βίντεο.” (Δεξιά) Ανδρέας Λαγός: “Το πάθος μου είναι το αυθεντικό φαγητό, γιατί επαναφέρει μνήμες και εμπειρίες που χορταίνουν τα μάτια και ευφραίνουν την ψυχή.”

Κάθε δημιουργός μοιράστηκε εκείνα τα κομμάτια της ζωής και της πορείας του, που την κάνουν μοναδική. Μέσα σε αυτά υπήρχαν δυσκολίες, απογοητεύσεις, αλλά και στιγμές μεγάλης χαράς και δικαίωσης. Πόσα κοινά όμως μπορεί να έχει η πορεία ενός ηθοποιού και μια χορεύτριας με εκείνη μιας bartender ή ενός φωτογράφου; Η απάντηση είναι “περισσότερα απ’ όσα ίσως νομίζαμε”. Ό,τι χτίζεται με αγάπη και πάθος μοιράζεται κοινά χαρακτηριστικά, είτε αυτό είναι η δημιουργία ενός νέου πιάτου, είτε είναι η σύνθεση ενός νέου τραγουδιού. Η αγωνία καθ΄όλη τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας, αλλά και η ικανοποίηση του τελικού αποτελέσματος, είναι ίδιες. 

Γιώργος Παπαγεωργίου: “Μεγαλώνοντας, το πάθος μου για τη μουσική παντρεύτηκε με το θέατρο και έκτοτε ζω με τις δύο μου αγάπες.”

Μη μένεις πίσω. Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής της ζωής σου. Η ιστορία σου έχει σημασία και το Campari σε προσκαλεί να την ανακαλύψεις και να την αποκαλύψεις. Εμπνεύσου από τη φετινή καμπάνια του πιο iconic ποτού και άρχισε να χτίζεις το μέλλον σου, όπως ακριβώς εσύ θες. Μπορεί τα όνειρα σου να είναι απλά ή να δείχνουν μεγαλεπίβολα, κοντινά ή μακροπρόθεσμα, ρεαλιστικά ή να μοιάζουν ουτοπικά. Δεν χρειάζεται να απολογηθείς όμως σε κανέναν γι΄αυτά, μόνο να τα κυνηγήσεις.

Instagram account του Campari – https://www.instagram.com/camparigreece/
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι