Κριός

Ο Μάιος ξεκινάει με μια αρκετά έντονη έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και αφορά θέματα σχέσεων και πιθανώς κοινών οικονομικών. Ίσως μια σχέση πάθους να σε απασχολεί και να καταναλώνει την περισσότερη ενέργειά σου αυτό το διάστημα. Οι πρώτες μέρες του μήνα όμως αν και λίγο πιεστικές, είναι αποκαλυπτικές και ανοίγουν τον δρόμο για ένα νέο ξεκίνημα.

Τα οικονομικά σου είναι το κεντρικό θέμα αυτόν τον μήνα και τα νέα είναι πολύ καλά. Πρόσεξε τι συμβαίνει: στον δεύτερο οίκο σου που τα αφορά, ο Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρι τις 15 και μπορεί να γίνονται διάφορες σχετικές συζητήσεις, όμως από τις 16 και μετά που κινείται ορθόδρομα έρχονται και τα αποτελέσματα.

Αλλά την ίδια μέρα συμβαίνει και κάτι άλλο συναρπαστικό. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, αφήνει το ζώδιό σου και περνάει στον ίδιο σημείο, στον δεύτερο οίκο σου δηλαδή, και για έναν χρόνο η τύχη και η έμφαση θα στρέφεται στον οικονομικό τομέα. Λίγες μέρες μετά, στις 19, η νέα Σελήνη πραγματοποιείται επίσης στο ίδιο σημείο και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να κρατάς την αισιοδοξία σου σε καλά επίπεδα, οι προοπτικές είναι εξαιρετικές.

Τέλος, ο Άρης από τις 20 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και θα ευνοεί την ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Το καλοκαίρι μπαίνει με τις καλύτερες και πιο παθιασμένες προοπτικές.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς