Κριός

Εδώ και αρκετό καιρό ο Κρόνος βρισκόταν στον ενδέκατο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι ο τομέας της κοινωνικής σου ζωής, των φιλικών σχέσεων και των ομάδων έχει αρκετές φορές αντιμετωπίσει κάποιες πιέσεις ή δυσκολίες. Μπορεί κάποιοι να μην ήταν τόσο φίλοι όσο νόμιζες, ή μπορεί και το αντίστροφο, κάποιοι να είχαν από εσένα περισσότερες προσδοκίες. Αυτά συμβαίνουν στις σχέσεις, το σημαντικό είναι ότι έμαθες πολλά για αυτές αν και κάποιες φορές με δύσκολο τρόπο.

Αυτή η βδομάδα έχει πολλές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. O Κρόνος θα αποχωρήσει από εκεί προσωρινά, μέχρι τις 25 Μαΐου δηλαδή, και θα αφήσει ελεύθερο το πεδίο. Όσο θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, είναι πιθανό διάφορα θέματα να έρχονται στην επιφάνεια, ώστε να ασχοληθείς μαζί τους και να εκφορτιστούν, να απομυθοποιηθούν, να λυθούν ή να γίνουν αποδεκτά.

Η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στην Παρθένο, στον έκτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την εργασία και τη σωματική κατάσταση, εμφάνιση και υγεία, και είναι μια από τις πιο θετικές εδώ και πολύ καιρό. Φαίνεται ότι αυτοί οι τομείς μπορούν να έχουν πάρα πολύ θετικές εξελίξεις τον Μάρτιο. Η ενέργειά σου είναι αστείρευτη, και εσύ, ως ήρεμη δύναμη, αν τη χρησιμοποιήσεις σωστά μπορείς να κάνεις πραγματικά θαύματα.

Μπορεί αυτή η εσωτερική ένταση που νιώθεις κάποιες φορές να σε ξεβολεύει λίγο, αλλά είναι διαχειρίσιμη. Επίσης, πρόσεξε να μην ξεκινάς πράγματα με ενθουσιασμό, τα οποία μπορεί λίγο αργότερα να εγκαταλείψεις. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις την ενέργειά σου χωρίς λόγο.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς