Κριός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που αφορά την ψυχική σου κατάσταση και τη διάθεση και φαίνεται ότι είσαι έτοιμος-η να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω χωρίς λόγο. H όψη της στις 8 με τον Ουρανό είναι εξαιρετική και όντως νιώθεις πιο έντονα τις αλλαγές που γίνονται αυτές τις μέρες.

Διανύεις λοιπόν μια περίοδο τεράστιων, κυρίως εσωτερικών, αλλαγών που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και εντάθηκε το τελευταίο διάστημα. Με τον Δία στο ζώδιό σου και σύντομα και την Αφροδίτη δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αντίθετα, μπορείς να κάνεις πραγματικότητα πολλά από αυτά που προς το παρόν βρίσκονται απλώς στη σφαίρα της επιθυμίας.

Η πανσέληνος στις 5 όμως είναι μια από τις πιο ερωτικές της χρονιάς. Μπορεί να διανύεις αυτό το διάστημα και μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, με την πανσέληνο να δείχνει πάντως έναν νέο δρόμο. Είναι μια ένδειξη ότι η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον και ότι ίσως μια σχέση βαδίζει προς τη σταθεροποίηση και την οικειότητα. Γενικότερα, και όχι μόνο σε συναισθηματικό επίπεδο, σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα πλέον η σταθερότητα.          

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς