ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (31/3/2024-06/4/2024)

Κριός

Από την πρώτη μέρα του μήνα αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι μπαίνουμε σε μια φάση στην οποία είσαι πρωταγωνιστής, μια φανταστική περίοδο για τους Κριούς.

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και φαίνεται ότι είναι η στιγμή να κάνεις έναν σοβαρό απολογισμό, να σκεφτείς που βρίσκεσαι, τι θέλεις να κρατήσεις και τι είναι πλέον περιττό, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα. Ο απολογισμός που κάνεις, η “συνάντησή” σου με το παρελθόν έχει αυτόν τον στόχο κυρίως, να δεις καλύτερα το παρόν. Και κάπως έτσι προετοιμάζεσαι για την εκπληκτική έκλειψη στο ζώδιό σου την επόμενη εβδομάδα.

Από τις 5 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα κάνει τα πάντα λίγο πιο εύκολα από ό,τι είναι. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους ή να συνειδητοποιήσεις την αξία και το βάθος κάποιων ήδη υπαρχουσών σχέσεών σου. Αφέσου λίγο στη δυνατότητα να έρθεις κοντά με κάποιους ανθρώπους. Δεν είναι απαραίτητα κάτι εύκολο για εσένα, λόγω του φόβου για την ευαλωτότητα που μπορείς να νιώσεις, αλλά όταν το κάνεις γίνεσαι απίστευτα δημιουργικό.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς