Κριός

Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και έχει δύο πλευρές. Από τη μία μπορεί να νιώθεις μια ανησυχία ή η διάθεσή σου να έχει εναλλαγές και αυτό να μην είναι και τόσο ευχάριστο. Από την άλλη οι μέρες αυτές και μέχρι το τέλος του μήνα είναι μια ένδειξη ότι ψυχολογικά σταθεροποιείσαι και ότι η γενικότερη κατάσταση βελτιώνεται. Έρχεται μια αίσθηση ανανέωσης και ορισμένες ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις και να νιώθεις καλύτερα στην πορεία και ίσως να ξεκινήσεις κάτι, όπως μια ελεύθερη συνεργασία.

Ίσως μιλάμε και για την αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και να σε βοηθήσουν να καταλάβεις περισσότερο μια υπόθεση ή έναν άνθρωπο. Όπως και να έχει, ακόμη και οι ορισμένες δυσκολίες αυτής της νέας Σελήνης, δείχνουν ότι μια πολύπλοκη περίοδος έρχεται στο τέλος της και τη διαδέχεται μια πολύ πιο θετική.

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και αυτό είναι εκπληκτικό και για τη συναισθηματική σου ζωή και τα οικονομικά, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους τομείς.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς