Κριός

Κριέ, μην ξεχνάς ότι έχεις την Αφροδίτη από τις 10 στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά σου και που θα δέχεται τις πιο θετικές επιρροές αυτό το διάστημα. Νέα σχέδια, καλύτερα οικονομικά, περισσότερη ευκολία στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων και των καθηκόντων σου. Στις συνεργασίες μπορεί να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση, επίσης.

Η νέα Σελήνη στις 23 στο ίδιο σημείο είναι μια ένδειξη νέων ξεκινημάτων και ευκαιριών στον επαγγελματικό τομέα μέχρι το τέλος του μήνα. Μπορεί να ασχοληθείς με ένα νέο πρότζεκτ ή να επεκτείνεις με κάποιον τρόπο τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Πάντως εστιάζεις σε αυτόν τον τομέα και βλέπεις εξελίξεις.

Το πιο σημαντικό το κρατάμε για το τέλος: Ο Δίας, πλανήτης της αφθονίας, της τύχης και της επέκτασης θα βρίσκεται από τις 20 στο ζώδιό σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 16 Μαΐου 2023. Εννοείται ότι αυτό είναι ένα από τα πιο σπουδαία νέα των τελευταίων χρόνων. Αυτό το διάστημα θα ευνοούνται όλοι οι τομείς, ιδιαίτερα αυτοί στους οποίους θα εστιάσεις.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς