Κριός

Η Αφροδίτη εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και η θέση της αυτή δείχνει αγάπη, συντροφικότητα, μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι μια από τις πιο έντονες περιόδους της χρονιάς για τον συναισθηματικό τομέα – και δεν θα είναι η μοναδική. Κρατήσου στο ύψος σου και απόφυγε να δίνεις την αίσθηση ότι ναι μεν είσαι εδώ, αλλά δεν είσαι κιόλας, ναι μεν συνδέεσαι, αλλά όχι ακριβώς.

Όπως και να έχει τίποτα από αυτά δεν έχει νόημα. Νόημα έχει η ειλικρίνεια, δηλαδή το να συμφωνεί αυτό που νιώθεις με αυτό που πράττεις, η αγάπη, η κατανόηση, η προσπάθεια και από τους δύο και για τους δύο. Αν όλα αυτά είναι για τον άλλον εξωγήινα, τότε δεν έχεις πρόβλημα εσύ, ο άλλος προφανώς έχει.

Ο Άρης, ήδη βρίσκεται επίσης στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα. Ή θα γίνεις πολύ διεκδικητικός σε αυτόν τον τομέα ή θα ζήσεις μια σχέση έντονη αλλά που μπορεί να έχει τη μορφή πυροτεχνήματος. Τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, όλα γίνονται με λίγη περισσότερη ευκολία από ό, τι πριν, και αν έχεις νέα σχέδια, μπορείς να τα προωθήσεις ελεύθερα.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς