Κριός

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία, τις καθημερινές υποχρεώσεις, την ευεξία και την οργάνωση της καθημερινότητάς σου. Η θέση της αυτή είναι πολύ θετική και μπορεί να εξελίξει ένα επαγγελματικό θέμα. Και η εμφάνισή σου επηρεάζεται θετικά από την Αφροδίτη ή μπορείς να κάνεις μια αλλαγή που να φέρει αλλαγή και στη διάθεσή σου. 

Εν τω μεταξύ η θετική πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο σου στις 10 μπορεί να σε προτρέπει να κινηθείς λίγο μυστικά. Είναι καλό μερικές φορές να κρατάς κάποια πράγματα για σένα, γιατί το πάθος ενισχύεται με τη μυστικότητα. Για παράδειγμα, αν έχεις έναν επαγγελματικό στόχο που δεν τον ανακοινώνεις, ο ενθουσιασμός σου για αυτόν μπορεί να παραμείνει έντονος και να αποτελεί διαρκώς κίνητρο για την επιτυχία. 

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 10 στον οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της σε τέτοιες περιόδους, αλλά με λίγη προσοχή όλα γίνονται. Μπορεί να ξαναδείς συνεργασίες ή και συνεργάτες από το παρελθόν. 

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς