Ταξίδι Αθήνα – Καλιφόρνια πάνω σε ένα ποδήλατο με τον Άγι Κολύβα

To post διαβάζεται καλύτερα πατώντας το play στο νέο California Nights από Best Coast 

ή με το υπέρ τέλειο νέο single των Zebra Tracks, Grains of Sand 

Boom Shakalaka

  • Olafur Arnalds: τo νέο video clip

To Reminiscence είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε και θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του βραβευμένου με BAFTA ισλανδού μουσικού Olafur Arnalds. Στο video πρωταγωνιστεί ο Hafþór Júlíus Björnsson, ο πιο δυνατός άντρας στην Ευρώπη, ενώ είναι γνωστός και για το ρόλο του ως The Mountain στο Game of Thrones.

  • Χαρτονομίσματα με τον Spock

Μετά τον θάνατο του ηθοποιού Leonard Nimoy, του θρυλικού “Mr. Spock” του Star Trek, οι θαυμαστές του στον Καναδά σκέφτηκαν να τον τιμήσουν ζωγραφίζοντας την μορφή του στα εθνικά χαρτονομίσματα που στη συνέχεια πόσταραν στα social media. Εντυπωσιακή δουλειά. Εύγε!

  • Purity Ring: το νέο video clip

Tα πρώτα δείγματα (Begin Again, Push Pull)  που μας έχουν χαρίσει μας έκαναν να ανυπομονούμε για τη νέα τους μουσική. Ναι, και αποδεικνύουν ότι η σημερινή ποπ μπορεί να είναι απενοχοποιημένη.

  • Α doodler’s Society: η πιο urban έκθεση της πόλης

Mία από τις εκθέσεις στην οποία πρέπει να πας είναι η ομαδική έκθεση  “A Doodler’s Society” που πραγματοποιείται στο six d.o.g.s. Μια κοινωνία φανταστικών χαρακτήρων, στην οποία οι νόμοι ζητούν την απελευθέρωση της φαντασίας,  ταξιδεύοντας με όχημα έναν θνητό μαρκαδόρο.

Black Book of Blackness

Αυτή την εβδομάδα το Black Book of Blackness ο Άγις Κολύβας, o οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πιο ενημερωμένα και πιο ωραία μαγαζιά της πόλης για ποδήλατα. Πάμε να δούμε πώς πέρασε ο Άγις… 

 “Αγις 

Έχω ένα κατάστημα με ποδήλατα στην Ακρόπολη που λέγεται 48×17 CYCLES. 

(hawaii approved)  

H καλύτερη ΡΟΚ ΜΠΑΝΤΑ είναι φυσικά ΟΙ… 

ΜC5

Δύο φορές το χρόνο εξορμούμε στην Πελοπόνησσο για 3 ημέρες γεμάτες ποδήλατο, ανηφόρες, βουνά, θάλασσα, BBQ, παρέα και FUN

To ονομάζουμε BROVET! 

Eπίσης καμιά φορά ταξιδεύουμε στην Ιταλία και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και συμμετέχουμε σε αγώνες – Η φάση είναι RACING! 

RACING = TZAMΠΑ ΠΡΑΜΑ

(( BICYCLE FILM FESTIVAL ))

Eπίσης τα καλοκαίρια με το κορίτσι ταξιδεύουμε σε εξωτικά μέρη της Ελλάδας και του κόσμου και εγώ κάνω surf και αυτή διαβάζει βιβλία μονοκοπανιά όπως πέρυσι που πήγαμε στην CALIFORNIA

Eγώ άκουγα συνέχεια Dylan και αυτή μου φώναζε να το κλείσω.  

Ερώτηση για τον επόμενο: 

Ποια είναι η αγαπημένη σου επαναστατική οργάνωση όλων των εποχών και όλου του κόσμου; 

ZAΠΑΤΑ?

ΛΗΣΤ.ΝΤΑΒΕΛΗΣ?

ΔΩΡΟ για τον επόμενο: Tattly Tempo Tattoo

Fortune Cookie of The Week (aka Συμβουλή της Εβδομάδας)

Mπορείς να σχεδιάσεις την επόμενη μέρα. Τους επόμενους μήνες. Τα επόμενα χρόνια. Αρκεί να είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να είσαι έτοιμος να βιώσεις το επόμενο λεπτό με όλα όσα σχεδίαζες να έχουν ανατραπεί.

Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης

Share
Published by
Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης