ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Ο Ερντογάν ακυρώνει τις προεκλογικές εμφανίσεις του μετά από ξαφνική αδιαθεσία on air [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ύστερα από σύσταση των γιατρών, καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες το βράδυ.

Ο Ερντογάν ένιωσε χθες ξαφνική αδιαθεσία την ώρα ζωντανής του συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7. Ο Τούρκος πρόεδρος μιλούσε ακούστηκαν φωνές: «Ω Θεέ μου» εντός του προεδρικού μεγάρου και άμεσα ο δημοσιογράφος ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις με αποτέλεσμα το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα.

Μετά απο περίπου 10 λεπτά ο Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, ανέφερε πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα. Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

«Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι ύστερα από σύσταση των γιατρών μου», ανέφερε ο Ερντογάν, 69 ετών, στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε με τους αδελφούς μας του Κιρίκαλε, Γιοζγκάτ και Σίβας (σ.σ. Σεβάστεια) σήμερα. Ζητώ συγγνώμη από όλους», έγραψε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στις περιοχές της κεντρικής Ανατολίας όπου είχε προγραμματιστεί να μεταβεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε ήδη εκφωνήσει τρεις ομιλίες χθες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 14ης Μαΐου, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εμφανίζονται αμφίρροπες.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA