ΚΟΣΜΟΣ

Στο club των δισεκατομμυριούχων και η Σελένα Γκόμεζ

Η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει συγκεντρώσει περιουσία αξίας 1,3 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο πρόσθεσε τη διασημότητα στον δείκτη δισεκατομμυριούχων του, την Παρασκευή. 

Το Bloomberg ανέφερε ότι η περιουσία της προήλθε κυρίως από την εταιρεία μακιγιάζ Rare Beauty, την οποία ίδρυσε πριν από πέντε χρόνια και διατηρεί μερίδιο αξίας άνω του ένα δισεκατομμυρίου δολαρίων, εκτιμά η δημοσίευση. Η επιτυχία της μάρκας την έχει κάνει μία από τις «νεότερες γυναίκες αυτοδημιούργητες» στη λίστα, μαζί με την Τέιλορ Σουίφτ και τη Ριάνα. Η Rare Beauty, γνωστή για το υγρό ρουζ και την απόχρωση των χειλιών που είχαν μεγάλη επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να έκανε καθαρές πωλήσεις 400 εκατομμυρίων δολαρίων τους τελευταίους 12 μήνες έως τον περασμένο Φεβρουάριο.  

 

Η Γκόμεζ έχει επίσης εισπράξει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από συμφωνίες με εταιρείες όπως η Louis Vuitton, η Coach και η Puma, σύμφωνα με το Bloomberg. Ανέφερε επίσης ότι έπαιρνε «τουλάχιστον» 6 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν για την υποψήφια για Emmy σειρά της στην επιτυχία του Hulu «Only Murders in the Building», η οποία ανανεώθηκε πρόσφατα για πέμπτη σεζόν. 

Παρά την επιτυχία της στην οθόνη και τη μουσική – συμπεριλαμβανομένων πολλών υποψηφιοτήτων για βραβεία Emmy και Grammy – αυτά τα επιτεύγματα μετρούν για ένα σχετικά μικρό κλάσμα του πλούτου της, είπε το Bloomberg. 

Η Γκόμεζ, γεννημένη στο Τέξας, είναι διάσημη εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, ενώ μεταξύ άλλων η προσωπική της ζωή εκτίθεται κατά καιρούς στα Μέσα Ενημέρωσης – συμπεριλαμβανομένων των διαγνώσεων διπολικής διαταραχής και της αυτοάνοσης νόσου του λύκου από την οποία πάσχει. 

Η ίδια έχει γράψει για το ταξίδι της οικογένειάς της στις ΗΠΑ από το Μεξικό, ξεκινώντας από τη θεία της που πέρασε τα σύνορα «κρυμμένη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού» και ηχογραφώντας τραγούδια στα ισπανικά. 

Η τραγουδίστρια έγινε η γυναίκα με τους περισσότερους followers στον κόσμο στο Instagram πέρυσι. Μετρά περισσότερους από 424 εκατομμύρια θαυμαστές στην πλατφόρμα, μπροστά από τη Swift και την Kylie Jenner – μια αμφίβολη διάκριση για μια σταρ που έχει συζητήσει τον αρνητικό αντίκτυπο της πλατφόρμας στην ψυχική της υγεία και κατά καιρούς έχει διαγράψει το προφίλ της. 

πηγή 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA