ΚΟΣΜΟΣ

Σε προεκλογικό πυρετό ο Μακρόν: Tο ανοιχτό πουκάμισο και τo δασύτριχο στήθος που έγιναν viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν, στην οποία εμφανίζεται ευδιάθετος, να κάθεται σε έναν κίτρινο καναπέ, γελώντας, ενώ φορά ένα ανοιχτό πουκάμισο που αφήνει να φαίνεται το δασύτριχο στήθος του. Την εν λόγω φωτογραφία ανέβασε στο Twitter η επίσημη φωτογράφος του υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές, Μακρόν, μαζί με άλλα στιγμιότυπα από την προεκλογική του καμπάνια.

Στο φωτογραφικό υλικό που ανέβασε η Soazig de la Moissonnière στο Instagram, ο Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται χαλαρός, να γελά, να τρέχει και φυσικά να κρατά αγκαλιά τη σύζυγό του.

Λίγες ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Γαλλία, ο Μακρόν επιδιώκει να δώσει την αίσθηση ότι δεν ανησυχεί για το αποτέλεσμα, ταυτόχρονα, όμως, φαίνεται ότι τον απασχολεί ιδιαίτερα να κερδίσει νέους και νέες ψηφοφόρους.

Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου και, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Εμανουέλ Μακρόν να παρουσιάζεται ως φαβορί στη μάχη έναντι της Μαρί Λεπέν, έχοντας ένα καθαρό προβάδισμα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA