ΚΟΣΜΟΣ

Οταν η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε «το κορίτσι» του Bond [BINTEO]

Στον απόηχο του θανάτου της, ο κόσμος θυμάται τις εμφανίσεις της σε εκδηλώσεις, με πιο διάσημη την τελετή έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Σε σκηνοθεσία του Danny Boyle, η τηλεοπτική εκδήλωση έλαβε χώρα στις 27 Ιουλίου 2012.

Kαι τότε είδαμε μια διαφορετική βασίλισσα Ελισάβετ, πιο διασκεδαστική, μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Κατά τη διάρκεια του σκετς, ο φανταστικός κατάσκοπος συνοδεύει το κορίτσι του, τη βασίλισσα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ένα ελικόπτερο.

Στη συνέχεια, ένας ηθοποιός που υποδύθηκε τη βασίλισσα παρουσιάστηκε να πηδά από το αεροσκάφος εφοδιασμένο με ένα αλεξίπτωτο Union Jack. Το αξιόλογο είναι το γεγονός πως η βασίλισσα κράτησε τη συμμετοχή της μυστική ακόμη από την οικογένειά της κι έτσι έκανε τη σκηνή ακόμη πιο διασκεδαστική.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε νωρίτερα φέτος ο διευθυντής της παραγωγής, Sam Hunter, δηλώνοντας στο BBC: «Η βασίλισσα δεν είπε ποτέ στην οικογένειά της ότι θα το έκανε. Αυτός ήταν ένας από τους όρους της όταν συμφώνησε να συμμετάσχει».

Σύμφωνα με τον Hunter, όταν παρακολουθεί κανείς την τελετή, μπορεί να δει την έκπληξη των μελών της βασιλικής οικογένειάς καθώς παρακολουθούν το σποτ για πρώτη φορά μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA