ΚΟΣΜΟΣ

O Ράιαν Ρέινολντς έκανε κολονοσκόπηση «on camera» για καλό σκοπό [ΒΙΝΤΕΟ]

O Ράιαν Ρέινολντς ανακάλυψε πως είχε ένα μικρό πολύποδα, κατά τη διάρκεια της πρώτης κολονοσκόπησής του, την οποία μετέδωσε σε μια προσπάθεια να απο-στιγματισμού της διαδικασίας. 

Ο ηθοποιός και ο συμπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham, Rob McElhenney, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την καμπάνια Lead From Behind, μια οργάνωση για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του καρκίνου παχέος εντέρου, ώστε να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους, ιδίως τους άνδρες, να εξεταστούν. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εξεταστικό κέντρο, ο Ρέινολντς έμαθε ότι είχε έναν αρκετά δυσδιάκριτο πολύποδα στη δεξιά πλευρά του παχέος εντέρου του, ο οποίος αφαιρέθηκε άμεσα. «Αυτό ενδεχομένως να σου έσωσε τη ζωή, και δεν υπερβάλλω ούτε αστειεύομαι. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε αυτή την εξέταση. Δεν είχες κανένα απολύτως σύμπτωμα», είπε ο γιατρός στον ηθοποιό δείχνοντάς του εικόνες του ιστού.

Οι δύο τους ήθελαν να αποδείξουν, σε βίντεο που ανάρτησαν στο YouTube του σταρ του Deadpool, πως πρόκειται για ένα «απλό βήμα που μπορεί να σώσει ζωές». 

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA