ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ στη σύνοδο κορυφής One Young World: Αναφέρθηκε 54 φορές στον εαυτό της

Η Μέγκαν Μαρκλ άνοιξε τη σύνοδο κορυφής One Young World στο Μάντσεστερ, προτρέποντας νέους ηγέτες από όλο τον κόσμο να πάρουν τη θέση τους στην ιστορία, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Στην πρώτη της ομιλία στη Βρετανία μετά το “Megxit” δήλωσε ότι είναι «πολύ ωραίο να είμαι πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο» και να είμαι πίσω στο One Young World.

«Ήμουν το κορίτσι από το Suits και με περιέβαλαν παγκόσμιοι ηγέτες, ανθρωπιστές, πρωθυπουργοί και ακτιβιστές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ.

«Με πολλούς τρόπους μάλλον έμοιαζα πολύ σαν εσάς, ήμουν νέα, φιλόδοξη», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Η ομιλία της είχε διαφημιστεί ως μία που θα αναφερόταν στην ισότητα των φυλών, ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορήθηκε ότι μίλησε μόνο για τον εαυτό της.

Επικαλούμενη tweet ειδικού της γλώσσας του σώματος, η Daily Mailσημειώνει ότι η δούκισσα του Σάσεξ αναφέρθηκε 54 φορές στον εαυτό της κατά τη διάρκεια της επτάλεπτης ομιλίας της.

Παρά τις προσπάθειές της να εκφέρει έναν ειλικρινή και εμπνευσμένο λόγο, οι επικριτές της ισχυρίζονται ότι η ομιλία της Μέγκαν Μαρκλ «δεν είχε νόημα» και «συσχέτισε τα πάντα με τον εαυτό της».

Ειδικοί επί των βασιλικών θεμάτων υποστηρίζουν ότι η ομιλία είχε «σοβαρή έλλειψη περιεχομένου» και «δεν είπε στο κοινό τίποτα πρακτικό με συμβουλές για να εκπληρώσει τις δυνατότητες του».

«Δεν μπορώ να φανταστώ ή να καταλάβω πώς οι 2.000 νέοι κατάλαβαν μια λέξη από αυτό για το οποίο μιλούσε», ανέφερε στη The Sun η Ingrid Seward, αρχισυντάκτρια του Majesty Magazine.

«Δεν είχε νόημα. Ήταν όλα για αυτήν και τα σχετίζονταν όλα με τον εαυτό της. Δεν νομίζω ότι ήξερε για τι πράγμα μιλούσε. Ήταν απλώς «εγώ, εγώ, εγώ» και επαινούσε εαυτόν», συμπλήρωσε.

Ο συγγραφέας βασιλικών θεμάτων Phil Dampier κατηγόρησε την Μέγκαν Μαρκλ ότι «θέλει να ακούγεται ειλικρινής» καθώς ανέβηκε στη σκηνή χαμογελαστή και εμφανίστηκε πολύ φιλική. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές της, ο Dampier ισχυρίζεται ότι «υπήρχε σοβαρή έλλειψη περιεχομένου σε αυτά που έλεγε».

Ο Dampier ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι φαίνονταν ότι «ένιωθε άβολα», όταν αναφέρθηκε σε αυτόν στην ομιλία της.

«Ήταν ξεκάθαρα ανάμεσα σε φίλους και το νεανικό κοινό ήταν ξεκάθαρα με το μέρος της. Επικρότησαν αρκετά βαρετά σχόλια ότι είναι σύζυγος και μητέρα», είπε, προσθέτοντας: «Αλλά όσον αφορά το τι έλεγε στην πραγματικότητα, δεν έχω ιδέα.

Η ομιλία αφορούσε πραγματικά αυτήν. Τη χρησιμοποίησε ως μέσο για να μιλήσει για τον εαυτό της και την προηγούμενη ενασχόλησή της με τον οργανισμό, αλλά δεν είπε τίποτα πρακτικό στο κοινό όσον αφορά  συμβουλές για να εκπληρώσει τις δυνατότητές του».

ΠΗΓΗ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA