ΚΟΣΜΟΣ

H Billie Eilish διέκοψε για λίγο τη συναυλία της στο Λονδίνο εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας στο Ο2

Η Μπίλι Άιλις σταμάτησε για λίγο τη συναυλία της στην O2 arena του Λονδίνου, καθώς δεκάδες φαν ένιωσαν δυσφορία λόγω της αποπνικτικής από τη ζέστη ατμόσφαιρας. 

«Είστε καλά;» ρώτησε: «Οι άνθρωποι λιποθυμούσαν και απομακρύνονταν. Έχει ζέστη, το ξέρω» 

Όταν οι θαυμαστές της απάντησαν πως ήταν στριμωγμένοι, σταμάτησε τη μουσική έως ότου αποσυμφορηθεί για λίγο η πίεση μπροστά από τη σκηνή. 

«Κάντε ένα βήμα πίσω, δώστε λίγο χώρο. Αν κάποιος φαίνεται κάπως ζαλισμένος, πείτε το σε κάποιον» συμβούλεψε τον κόσμο της η Άιλις. 

Νωρίτερα, η ίδια είχε ζητήσει από τους ανθρώπους της ασφάλειας της Ο2 να μοιράσουν νερό στο κοινό. 

Η Άιλις ξανάρχισε να τραγουδά μετά από τρία λεπτά. Αργότερα ευχαρίστησε «όλη την ασφάλεια και το προσωπικό» του σταδίου, εκφράζοντας την εκτίμησή της. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδοποιός-τραγουδίστρια σταματά συναυλία για να τσεκάρει αν είναι καλά ο κόσμος που την παρακολουθεί. 

Τον Φεβρουάριο, διέκοψε συναυλία της στην Ατλάντα, όταν διαπίστωσε πως κάποιος δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Τον ίδιο μήνα, σταμάτησε άλλο ένα σόου της, αυτή τη φορά στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, προτρέποντας τους θαυμαστές της «αν θέλετε να κάτσετε κάτω, μπορείτε. Άντε, λοιπόν, είστε καλοί, καθίστε, πάρτε μιαν ανάσα». 

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA