ΚΟΣΜΟΣ

Εύα Καϊλή: «Ευχαριστώ πολύ με περιμένει η κόρη μου» [ΒΙΝΤΕΟ]

«Ευχαριστώ πολύ με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι και πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», δήλωσε η Εύα Καϊλή φτάνοντας στο σπίτι της στις Βρυξέλες.

Η κ. Καϊλή αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι μετά από περίπου τέσσερις μήνες που παρέμεινε προφυλακισμένη στις φυλακές του Χάρεμ.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έφτασε στο σπίτι της με ιδιωτικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον δικηγόρο της Μ. Δημητρακόπουλο.

Σύμφωνα με τους όρους αποφυλάκισης, η Εύα Καϊλή θα μπορεί να μετακινείται για να πάει δικαστήριο, για επείγοντα ιατρικά θέματα και ανωτέρα βία μετά από άδεια του εισαγγελέα.

Το εάν θα μπορεί να δει όποιον θέλει σπίτι της, να έχει κινητό ή ίντερνετ εξαρτάται από την απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών που φαίνεται ότι δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη.

Παράλληλα, της έχει απαγορευτεί η εξόδος στο εξωτερικό και της έχουν κρατήσει το διαβατήριο. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο Qatargate.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA