Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δείτε το φιλμ που σκηνοθέτησε ο Wes Anderson με πρωταγωνιστή τον Adrien Brody για λογαριασμό των H&M

Έφτασε, ξανά, αυτή η εποχή του χρόνου όπου οι μεγάλες επιχειρηματικές αλυσίδες προσπαθούν με εμπνευσμένους και μη τρόπους να μας προσελκύσουν στα ταμεία τους· στην προσπάθεια αυτή χρησιμοποιούνται συνήθως Χριστουγεννιάτικες καμπάνιες που περιλαμβάνουν λυπημένους παππούδες, φτωχά αλλά ενάρετα παιδάκια και παντού πολύχρωμα λαμπάκια! 

Σήμερα, η αλυσίδα ρούχων H&M παρουσίασε το δικό της βίντεο για την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της, το οποίο σκηνοθέτησε ο διάσημος σκηνοθέτης Wes Anderson. Η ιστορία τοποθετείται ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν ένα τρένο  (η γραμμή H&M Winter Express) σταματάει λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Τότε ο οδηγός του τρένου, τον οποίο υποδύεται στο φιλμ ο Adrien Brody ετοιμάζει μια γιορτινή έκπληξη για τους ταξιδιώτες. 

Το φιλμ το οποίο ονομάζεται Come Together, βρίθει από τα αγαπημένα οπτικά τεχνάσματα του Anderson· συμμετρία, ρετρό εσωτερικούς χώρους και στολές! Και φυσικά διαθέτει τον Brody, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε ένα άλλο τρένο, στο The Darjeeling Limited, ενώ και στο παρελθόν έχει βρεθεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Anderson για τις ταινίες The Grand Budapest Hotel και Fantastic Mr. Fox. 

«Η ιστορία αυτή εφάπτεται τέλεια σε μια εποχή, όπου όλοι θα μπορούσαμε να προσφέρουμε μια ζεστή αγκαλιά σε έναν ξένο», είπε ο Brody σχολιάζοντας το φιλμ.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Anderson δανείζει τη σκηνοθετική του ματιά στη βιομηχανία της μόδας – το 2013 σκηνοθέτησε το  Castello Cavalcanti για λογαριασμό της Prada με πρωταγωνιστή τον  Jason Schwartzman, και επέστρεψε το 2015 για να σκηνοθετήσει μια διαφήμιση για το άρωμα  Candy με τον Roman Coppola.

Δείτε εδώ το Come Together!

Πηγή: Dazed

Μαρία Νετζίπι

Share
Published by
Μαρία Νετζίπι