Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Βροχερός ο καιρός την Τρίτη 04/04

Την Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρα σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική Στερεά και την Ήπειρο, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις βραδινές ώρες.  Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις παροδικά  αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί, το βράδυ στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ελένη Τζαννάτου

Share
Published by
Ελένη Τζαννάτου