Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη 5/3

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, ενώ ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν στα ορεινά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά της χώρας. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 16 και στην Κρήτη από 10 έως 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους με πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και το μεσημέρι και απόγευμα από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA