Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα: Ταυτοποιήθηκε και τέταρτος δράστης

Στην ταυτοποίηση και του τέταρτου δράστη του σοκαριστικού βιασμού της 25χρονης εγκύου και μητέρας στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ethnos.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 23χρονο αφγανικής υπηκοότητας ο όποιος και αναζητείται από τις αρχές. Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών και σεσημασμένος.

Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ήδη μετά τις απολογίες τους δύο από τους τρεις κατηγορούμενους. Ο τρίτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τ, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι ουδέποτε η καταγγέλλουσα βρέθηκε στο διαμέρισμά τους, ενώ ζήτησαν να γίνει εξέταση γενετικού υλικού. Σε βάρος τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για βιασμό από δύο δράστες από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών. Την ίδια ώρα, ένα τέταρτο άτομα αναζητείται από τις αρχές, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα του βιασμού. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA