Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός γυναίκας στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο άνδρας βουλγαρικής καταγωγής που κατηγορείται για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.

Αντίθετα, ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο οποίος φέρεται ότι υπέθαλπε τον κατηγορούμενο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Παρίστανε τον επαίτη
Ο 34χρονος κατηγορούμενος, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία, παρίστανε τον επαίτη σε πάρκο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο άλλος άνδρας, του έφερνε φαγητό και ρούχα.

Ο 34χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος ως δήθεν επαίτης για να μην συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ίδιο αλλά και τον άνδρα που του πήγαινε φαγητό και ρούχα.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Πώς περιέγραψε το θύμα τον εφιάλτη
Σοκαρισμένη και με όση δύναμη της είχε απομείνει, η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα Πετράλωνα, περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ο 34χρονος την άρπαξε ξαφνικά και την τράβηξε στο διαμέρισμα του, την ώρα που βρισκόταν στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας για να καθαρίσει.

«(…) Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία της οδού Σ….. στα Πετράλωνα. Σήμερα και κατά τις 8 το πρωί πήγα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ με τράβηξε από το λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι. Με έπνιγε και μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό» είπε η ίδια.

Στην περιγραφή της αναφέρει και πως βρήκε το κουράγιο να σωθεί μετά από τις εφιαλτικές ώρες, που έζησε μέσα στο διαμέρισμα.

Πηγή: www.rosa.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA