Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος όπως κάθε χρόνο, η παρουσίαση και γευστική δοκιμή των νέων παγωτών και προϊόντων της Vero Gelato Α.Ε. για το 2017. Στη γευστική δοκιμή που έγινε στο The White Rabbit στα Εξάρχεια, πελάτες της εταιρείας, γνωστοί σεφ, δημοσιογράφοι και λάτρεις του παγωτού συγκεντρώθηκαν σε ένα event με εντυπωσιακά παγωτά, ζεστά σιρόπια, φρέσκα σορμπέ, και τραγανές βάφλες.
Εδώ και 12 χρόνια η Vero Gelato, η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία στο αυθεντικό χειροποίητο ιταλικό Gelato τολμά, δημιουργεί και προσφέρει διαρκώς νέες και ευφάνταστες γεύσεις παγωτού ! Φέτος, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις στο παγωτό και υπό την μπαγκέτα του σεφ Στέλιου Μαστρογεωργόπουλου η Vero Gelato δημιούργησε 17 ολοκαίνουργιες γεύσεις με κύριους πρωταγωνιστές ιταλικά τυριά και απίθανους συνδυασμούς φρούτων, ξηρών καρπών και φυσικά μεγάλη ποικιλία από πραλίνες στις οποίες η εταιρεία έχει παράδοση με πρωταγωνιστή το κλασικό πια «Πραλίνα Τσουρέκι Vero Gelato».
Στην παρουσίαση οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν 26 συνολικά γεύσεις (17 νέες και 9 top γεύσεις της προηγούμενης χρονιάς).
Στο Top 5 των Νέων Γεύσεων ξέφυγαν βαθμολογικά οι:
CHEESE & LEMON
ΣΟΡΜΠΕ ΜΑΝΓΚΟ
PASTAFLORA
ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΣΥΚΟ
ΣΟΡΜΠΕ ΜΥΡΤΙΛΛΟ
Ξεχωριστή θέση στη φετινή παρουσίαση είχε η ανανεωμένη βελγική συνταγή βάφλας Mama’s Waffle η οποία σερβιρίζονταν με τη συνοδεία λαχταριστής πλούσιας πραλίνας και μεγάλης ποικιλίας από toppings.
Τέλος, επιφωνηματικές αντιδράσεις δημιούργησε και το νέο ρόφημα σοκολάτας της VERO GELATO με το μυστηριώδες όνομα 2070 το οποίο ενώ είναι μια κλασσική πλούσια και παχύρρευστη σοκολάτα ιταλικού τύπου, εντούτοις θυμίζει γνωστά και αγαπημένα παγωτά επτά (7) διαφορετικών γεύσεων
Περισσότερα για τα προϊόντα VERO GELATO μπορείτε να μάθετε στο www.verogelato.gr και στο facebook.com/VeroGelatoItaliano/