Categories: ΚΛΠ

The Vans Music Sessions: Αυτά τα Χριστούγεννα η Vans παρουσιάζει ένα νέο μουσικό Project στην Αθήνα

Από το ξεκίνημά της, στον πυρήνα της Vans, βρίσκονται οι δημιουργικοί εκφραστές και η σημασία της υποστήριξης αυτών με κάθε δυνατό τρόπο. Το αγαπημένο μας brand συνδέεται εδώ και χρόνια με τη μουσική και τους λάτρεις της, δίνοντας ευκαιρίες σε καλλιτέχνες να μοιραστούν την μουσική τους με τον κόσμο. Αυτά τα Χριστούγεννα η Vans παρουσιάζει ένα νέο μουσικό Project στην Αθήνα, το The Vans Music Sessions

Η σκηνή του κλασικού αγαπημένου all day bar & gig space Big Mouth στο Χαλάνδρι, θα φιλοξενήσει επιλεγμένα και ιδιαίτερα live music sessions, εξερευνώντας μουσικούς και μπάντες της Αθήνας, σε διαφορετικά μουσικά είδη και σχήματα με στόχο την προώθηση της έκφρασης μέσω της μουσικής.

Το brand που έχει συνδέσει μεγάλο μέρος της κουλτούρας του με τη μουσική, έχει υποστηρίξει σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο και έχει κυκλοφορήσει special edition συλλογές αφιερωμένες στις μεγαλύτερες μπάντες και σε εμβληματικούς καλλιτέχνες, σας προσκαλεί στο live gig space του Big Mouth για να ζήσετε μια δυνατή εμπειρία με  μοναδικά live. 

Το πρώτο live της σειράς, The Vans Music Sessions ανεβάζει στη σκηνή το ιδιαίτερο σχήμα Wedding Singers, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 20:00, για ένα “ταξίδι” στα 80s και στα 90s μέσα από classic tracks σε ασυνήθιστα covers. 

Stay tuned για περισσότερα “Off the Wall” μουσικά events μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς τα Vans Music Sessions θα συνεχιστούν με την έναρξη της νέας χρονιάς, στο αγαπημένο music space του Χαλανδρίου.

Big Mouth, Χαλάνδρι. 

IG profile || FB profile 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA