Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Τζεφ Μοντάνα: «Το θέμα είναι η συναίνεση»

«Είμαι κι εγώ θύμα του Λιγνάδη – Ξέρω πώς είναι να φοβάσαι». Το μήνυμα που περνάει η Τζεφ μέσω του βίντεο είναι: «Το “όχι” είναι “όχι” και το “δεν θέλω” είναι “δεν θέλω”, από όπου και να προέρχεται». Σκοπός είναι, όπως επισημαίνει η ίδια, να βρουν το δίκιο τους όλα τα άτομα που έχουν βιώσει κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Όλοι πρέπει να δικαιωθούμε, ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν κάνει καταγγελία» τονίζει. «Να μας υπερασπιστεί το θέατρο».

Τα θύματα χρειάζονται τη στήριξη του θεάτρου, ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα, καλώντας όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν και έχουν επιρροή προς το κοινό να σταθούν στο πλευρό των κακοποιημένων ατόμων κατά τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στις 25 Φεβρουαρίου. «Η θέση μου να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και να πρέπει να υπερασπιστώ και τα άλλα θύματα είναι εξαιρετικά μοναχική. Χρειαζόμαστε όλο αυτόν τον κόσμο με επιρροή, που γνωρίζουν την αλήθεια, να μας στηρίξουν στη δίκη» υποστηρίζει.

Το εξώδικο κατά του Αλέξη Κούγια

Στο βίντεό της η Τζεφ αναφέρεται και σε «βίαιες αντιδράσεις του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη» Αλέξη Κούγια. Η Τζεφ Μοντάνα κατέθεσε εξώδικο, με το οποίο καταγγέλλει «παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς μου με τη χρήση στερεοτυπικά ομοφοβικών και τρανσφοβικών συκοφαντικών ισχυρισμών περί δήθεν αναξιοπιστίας, περί ανεπάρκειας της προσωπικότητάς μου, περί παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών εκ μέρους μου και περί δήθεν εργαλειοποίησης της συγκεκριμένης υπόθεσης για “να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο”».

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη πήρε νέα αναβολή για την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

POPAGANDA