Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Το Twitter μπλόκαρε το προφίλ του Κυριάκου Βελόπουλου

Μπλοκάρισμα από το twitter στον λογαριασμό του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα σημειώνει ότι η κίνηση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγινε λόγω σειράς «αποκαλύψεων» που έκανε πρόσφατα, αναφορικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ελληνικής Λύσης»:

«Δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η «Ελληνική Λύση» και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση.

Την ίδια στιγμή που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε την λειτουργία του λογαριασμού των ανακοινώσεων της «Ελληνικής Λύσης» και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου.

Φαίνεται ότι οι πρόσφατες αποκαλύψεις της «Ελληνικής Λύσης» για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν.

Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας “χτυπούν”.

Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!»

POPAGANDA