Categories: ΕΛΛΑΔΑ

«Για τσατσά κάνει κι όχι για πουτάνα»: Χυδαία επίθεση από στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στη Σία Αναγνωστοπούλου

Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα και η λογική, τότε είναι που κάνεις επίθεση κατά πρόσωπο. Χτες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε στις υποτιμητικές δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ, καλώντας τις «πουτάνες του Νότου» να υπογράψουν διακήρυξη η οποία πρέπει να σταλεί στη Ρώμη και να διαβαστεί, καθώς και να αναδείξουν το ματσό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού (περί αυτού πρόκειται), και το αντιδημοκρατικό πρόσωπο της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης.

Εν τω μεταξύ, ο Διευθυντής του Συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, επέλεξε να γράψει το εξής ανεκδιήγητα σεξιστικό και απαράδεκτο tweet ως απάντηση:

Προφανώς, προκάλεσε αντιδράσεις και ξεσήκωσε τους χρήστες των social media. Η γενική κατακραυγή τον ανάγκασε να κλείσει τον λογαριασμό του και να παραιτηθεί πριν από λίγη μόλις ώρα.

Τι λέει η Νέα Δημοκρατία για αυτό; Η Σία Αναγνωστοπούλου περιμένει τα σχόλια για την προσωπική επίθεση:

«Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβανεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτανα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή….» έγραψε η βουλευτής Αχαΐας.

Αναστασία Βαϊτσοπούλου