Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Troy: The fall of a city και το PEAKY BLINDERS 2 θα σας κρατήσουν μπροστά στις οθόνες σας την Δευτέρα

Πριν την Prime Τime Ζώνη

ANT1
16:00 Ταμάμ
Κωμική σειρά (Ε): Ο Μετίν, Τούρκος κουρέας, και η Μυρτώ, ολιστική ψυχοθεραπεύτρια, ερωτεύονται και αποφασίζουν να ζήσουν μαζί με τα παιδιά τους σαν οικογένεια. Τα πράγματα γίνονται περίπλοκα όταν η κόρη της Μυρτούς και ο γιος του Μετίν ερωτεύονται.

STAR
09:00 Στη φωλιά των Κου Κου
Ψυχαγωγική εκπομπή: Στη φωλιά των Κου Κου, πρωταγωνιστής είναι η αστεία πλευρά της επικαιρότητας. Επικίνδυνες αποστολές, αναπάντεχα ρεπορτάζ κι απρόσμενοι ανταποκριτές από όλη την Ελλάδα μεταφέρουν τον σφυγμό της lifestyle επικαιρότητας!

EPSILON
08:45 ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Ψυχαγωγική εκπομπή: Πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή με lifestyle ενημέρωση και gossip θεματολογία

NOVA Cinema 1 HD
14:45 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ
Ενημερωτικό μαγκαζίνο: Ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στο συναρπαστικό χώρο της έβδομης τέχνης αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema! Νέες κυκλοφορίες, παραγωγές που σημειώνουν επιτυχία, διάσημοι πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες παρελαύνουν στην οθόνη σας…

Οι αγώνες της ημέρας

12:00
COSMOTE SPORT 6 HD
ATP Masters
Μόντε Κάρλο
15:00
Eurosport 1
Tour of the Alps
Ιταλία
18:00
FOX Sports
Red Sox – Orioles
MLB
19:30
Novasports 1HD
Ολυμπιακός – Κέρκυρα
Super League Σουρωτή
21:30
COSMOTE SPORT 7 HD
Μάιντς – Φράιμπουργκ
Bundesliga
22:00
COSMOTE SPORT 1 HD
Γουέστ Χαμ – Στόουκ
Premier League
03:00
COSMOTE SPORT 4 HD
Φιλαντέλφια 76ερς – Μαϊάμι Χιτ
NBA Playoffs

Prime Time

MEGA
23:30 ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ
Κοινωνική σειρά – Επ. 6 (Ε): Όλη η παρέα μετακομίζει στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω την αχαϊκή πρωτεύουσα και τις οικογένειές τους. Η Ηρώ και η Αθηνά μένουν μαζί, ενώ η Μάνια θα μείνει σε μια θεία της και θα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να δίνει τα μαθήματά της.

ΣΚΑΪ
21:00 SURVIVOR
Κοινωνική Εκπομπή: 24 παίκτες, δύο ομάδες έτοιμες να επιβιώσουν στις παραλίες του Αγιου Δομίνικου. Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον έναν και μοναδικό survivor.

ΕΡΤ1
22:00 PEAKY BLINDERS 2
Κοινωνική σειρά – Επ. 6: Ημέρα του Ντέρμπι. Ο Τόμι σχεδιάζει να δολοφονήσει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του στρατιωτικού κατεστημένου εκτελώντας τις εντολές του Κάμπελ. Επίσης σκοπεύει να φέρει μυστικά τη συμμορία του στις ιπποδρομίες και να χτυπήσει τον Σαμπίνι.

NOVA Fox Life
21:00 SCANDAL 7 
Δραματική Σειρά – Επεισ. 16: Ενώ βρίσκεται κοντά στο να εκπληρώσει τη δέσμευσή της να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, η Olivia έχει να αντιμετωπίσει καινούρια προσωπικά προβλήματα όταν η Mellie απαιτεί την απομάκρυνση του Cyrus μια για πάντα.

NETFLIX

Troy: The fall of a city
Για την ομορφιά της εξέπλευσαν 1000 πλοία. Για την μοίρα του καταστράφηκε μια ολόκληρη πόλη.
Αναζητώντας την γυναίκα που του υποσχέθηκε η Αφροδίτη, ο βοσκός Πάρις μαθαίνει την πραγματική του ταυτότητα και ερωτεύεται την ωραία Ελένη της Σπάρτης, προκαλώντας έτσι τον Τροϊκό πόλεμο.

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι