Τρεις βραβευμένοι Έλληνες Σεφ, για τρεις ημέρες μας φέρνουν γεύσεις από 3 νησιά

Για τρία βράδια του Μαρτίου, συγκεκριμένα στις 1, 8 και 15 του μηνός, το γνωστό εστιατόριο των Β. Προαστίων και ο Σεφ του Δημήτρης Δημητριάδης φιλοξενούν για εσάς τρεις βραβευμένους Σεφ, οι οποίοι άφησαν το μαγειρικό τους στίγμα στους παραπάνω προορισμούς.

Πρόκειται για τρεις σημαντικούς Έλληνες Σεφ, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αρκετό θόρυβο σχετικά με τα μαγειρικά θαύματα που συντελούνται στην κουζίνα τους. Μιλάμε για τον Θοδωρή Παπανικολάου, Σεφ του εστιατορίου Σελήνη στην Σαντορίνη, Τον Βασίλη Μουρατίδη, Σεφ του Squirrel στην Χαλκιδική και τέλος τον Αθηναγόρα Κωστάκο, Σεφ του Bill & Coo στην Μύκονο.

1η Μαρτίου: Θοδωρής Παπανικολάου – Εστιατόριο Σελήνη Σαντορίνη

(Χρυσός Σκούφος 2017)

Τα τελευταία τρία χρόνια στο εμβληματικό εστιατόριο Σελήνη της Σαντορίνης, ο Θοδωρής Παπανικολάου έχοντας αποκομίσει στο παρελθόν σημαντικές παραστάσεις από την Ιταλία και την Τοσκάνη, παρουσιάζει μια εξαιρετική κουζίνα, ξεδιπλώνοντας το μοναδικό του ταπεραμέντο. Η μαγειρική του φημίζεται για τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα, την εξελιγμένη ελληνικότητα και τη φινέτσα της.

 

8η Μαρτίου: Βασίλης Μουρατίδης – Εστιατόριο Squirrel, Χαλκιδική

(Χρυσός Σκούφος 2017)

«Στη βεράντα του «Danai Beach» στη Νικήτη Χαλκιδικής, ο πολύ ταλαντούχος Σεφ Βασίλης Μουρατίδης δίνει ρεσιτάλ αισθήσεων και γεύσεων. Απρόσμενα παντρέματα, ιδιαίτερες ισορροπίες λεπτότητας κι εντάσεων, πολυπλοκότητα και άρτια τεχνική σε ένα εστιατόριο πραγματικό γαστρονομικό προορισμό». Ο Βασίλης Μουρατίδης και η μαγειρική του είναι λόγος να επισκεφτεί κανείς την Χαλκιδική.

15η Μαρτίου: Αθηναγόρας Κωστάκος – Εστιατόριο Bill & Coo, Μύκονος

(Χρυσός Σκούφος 2017)

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος, στην μαγικής ομορφιάς σάλα του γαστρονομικού εστιατορίου στο ξενοδοχείοBill & Coo στην Μύκονο, ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του. Εκεί, «παίζει θεατρικά και concept-ικά με μνήμες, υλικά και φαγητά της ελληνικής κουζίνας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ρεπερτόριο. Δυνατές αντιστίξεις, γοητευτικές αρμονίες, νοστιμιά και καινοτομία χαρακτηρίζουν αυτή την ερεθιστική, μοντέρνα προσέγγιση στην ελληνική γαστρονομία του σήμερα».

3 μοναδικά γαστρονομικά βράδια, 3 μαγικοί προορισμοί, 3 βραβευμένοι Σεφ, 1 νικητής: Η ελληνική δημιουργική κουζίνα. Κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα καθώς οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Μενού: degustation.
Τιμή: 50 Ευρώ/άτομο.
Για κρατήσεις: στο τηλέφωνο 210 8086111
Εστιατόριο Artisanal, Ζηρίνη 2 Κηφισιά
Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου