Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Τετάρτη 04:45 επιστρέφει μεταμεσονύκτιο στο Άστορ

Με μεταμεσονύκτια προβολή στον κινηματογράφο Άστορ επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες το Τετάρτη 04:45, το γκανγκστερικό νουάρ του Αλέξη Αλεξίου, που απέσπασε 9 βραβεία Ίρις από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η προβολή, που θα έχει ειδικό μειωμένο εισιτήριο 5 ευρώ, θα γίνει παρουσία του πρωταγωνιστή Στέλιου Μάινα, ο οποίος βραβεύθηκε με την Ίριδα Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία, που μετά την επιτυχημένη της διαδρομή σε φεστιβάλ όπως αυτά της Tribeca, του Κάρλοβι Βάρι του Λονδίνου και της Τεργέστης, βραβεύθηκε ως Καλύτερη Ταινία της χρονιάς από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, ενώ κέρδισε επίσης βραβεία για Σκηνοθεσία, Μοντάζ, Φωτογραφία, αλλά και την Πρωτότυπη Μουσική του Γιάννη Βεσλεμέ.

Πριν την έναρξη, θα προβληθεί η μικρού μήκους ταινία Κορίτσια της Θάλασσας σε σκηνοθεσία Σήφη Μάινα, με τους Αριάδνη Καβαλιέρου, Χάρη Τζωρτζάκη, Κώστα Καζανά και Νίκο Ντάλα.

Η συγκεκριμένη θα εγκαινιάσει τον κύκλο των μεταμεσονύκτιων προβολών που καθιερώνει ο κινηματογράφος Άστορ, κάθε Σάββατο στις 24:00 και με γενική είσοδο 5 ευρώ.

POPAGANDA