Την Τετάρτη 3 Μαΐου στο Noel ο βραβευμένος chef Δημήτρης Δημητριάδης θα είναι ο πρώτος που θα «ανοίξει» μια σειρά με αποκλειστικές guest chef γαστρονομικές βραδιές.
Ο πέντε φορές βραβευμένος chef με «Χρυσό Σκούφο», θα αναλάβει, για μια βραδιά, την κουζίνα του Noel, δημιουργώντας μοναδικά πιάτα, ειδικά για τους θαμώνες του.
Οπαδός της μεσογειακής κουζίνας, την οποία και εξελίσσει διαρκώς, ο Δημήτρης Δημητριάδης είναι, τα τελευταία δυο χρόνια, ο chef του Artisanal, ενώ στο ενεργητικό του συμπεριλαμβάνονται μοναδικές συνεργασίες με εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρια Michelin, όπως το CIBUS, Hytra και NABUCCO, ενώ έχει περάσει και από το εμβληματικό «Noma» της Δανίας, το οποίο βραβεύεται ως το «καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο», επί σειρά ετών.
Το μενού περιλαμβάνει για αρχή ψωμάκι ατμού με σέλερι, μαυρομάτικα φασόλια, χέλι καπνιστό, μήλο τουρσί, παντζάρια και μπέικον και στη συνέχεια μια σαλάτα με κινόα, σπανάκι, τραγανό σπαράγγι, αυγό και γραβιέρα Νάξου. Ακολουθεί ένα καλαμάρι σχάρας, χτένι ποσέ, πουρέ φασολάδα, λαχανικά τουρσί και ταραμά. Για κυρίως, ο σεφ προτείνει ένα μοσχαρίσιο trip-tip σχάρας με πουρέ πατάτας, λαγόχορτο και τραχανά με σάλτσα πό μαύρη «τρομπέτα» (είδος μανιταριού).
Noel, Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα
Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6989916592, κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.