Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το νέο θρίλερ του Netflix το εγκρίνει μέχρι και ο βασιλιάς του τρόμου, Stephen King

Από το Mindhunter στο Making a Murderer και από το Narcos στο The End of the F***ing World, το Netflix έχει τον τρόπο να μας κάνει να κολλάμε στις οθόνες μας και να βλέπουμε απανωτά το επεισόδια των πρωτότυπων σειρών του. Φαίνεται λοιπόν, πως το νέο δημιούργημα του κολοσσού του streaming, που ακούει στο όνομα  La Mante, θα μας καθηλώσει εξίσου.

Έχει ήδη καταφέρει πάντως να ενθουσιάσει τον ίδιο τον βασιλιά του τρόμου, Stephen King, ο οποίος δήλωσε σε τουίτ του ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι αντίστοιχο.

Το La Mante είναι γαλλικό και πραγματεύεται την ιστορία ενός σήριαλ κίλερ που σκοτώνει έχοντας ως έμπνευση την Τζιν Ντέμπερ, η οποία είχε τρομοκρατήσει την γαλλική κοινωνία πριν από 25 χρόνια και ώρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Τον ρόλο της Ντέμπερ ενσαρκώνει η Καρόλ Μπουκέ, ενώ το ίδιο το σήριαλ δεν αργεί να μας βάλει μέσα στην ιστορία, καθώς φαίνεται από την αρχή ότι ο δολοφόνος την μιμείται. Η Ντέμπερ δέχεται να συνεργαστεί με την αστυνομία με μόνο όρο να αναλάβει την υπόθεση ο αστυνομικός γιος της, Ντάμιαν.

Φαίνεται πάντως πως το La Mante δεν έχει ενθουσιάσει μόνο τον King, αλλά και το κοινό που το παρακολουθεί.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA