Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Do We Wanna Know? Οι Arctic Monkeys στο Rockwave 2018

Μπορεί να έχει ήδη ανακοινωθεί η εμφάνιση των αγαπημένων του αθηναϊκού «σκληρού» κοινού, Judas Priest και Iron Maiden στις 19 και 20 Ιουλίου, όμως πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε ένα teaser βιντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Φραγκιόγλου να… δέχεται κλήση από το Rockwave, κάτι που μας έκανε να υποθέσουμε ότι πρόκειται να ακολουθήσουν σημαντικές συναυλιακές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

Πράγματι, δεν πέσαμε έξω. Το μεγάλο όνομα του φετινού Rockwave, και πιθανότατα του ελληνικού συναυλιακού καλοκαιριού, θα είναι οι Arctic Monkeys που θα μας επισκεφτούν 6 Ιουλίου στο Terravibe.

Δύο χρόνια μετά την παρθενική εμφάνιση του Alex Turner στα μέρη μας (με τους Last Shadow Puppets που τρέχει παρέα με τον Miles Kane, πάλι στο πλαίσιο του Rockwave), ο ίσως μεγαλύτερος indie rock star των ημερών έρχεται μαζί με την μπάντα από το Σέφιλντ που αποτελεί απωθημένο του εγχώριου indie κοινού από το 2004 που πρωτοεμφανίστηκαν κάνοντας χαμό στο My Space, εισάγοντας τότε νέα δαιμόνια στη μουσική βιομηχανία. 5 άλμπουμ και δεκάδες επιτυχημένα singles μετά,  οι «Αρκτικές Μαϊμούδες», φανταζόμαστε, θα ανατρέξουν στην πορεία τους από το Whatever People Say I Am That’s What I’m Not (2006) μέχρι την τελευταία τους δουλειά, ΑΜ (2013) και προφανώς θα μας δώσουν και μια γεύση από το έκτο στούντιο άλμπουμ τους που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 («αλλιώς, θα έχουμε πρόβλημα», δήλωσε ο μπασίστας Nick O’Malley σε πρόσφατη συνέντευξή του).

Όσο περιμένουμε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για το Rockwave, ας κάνουμε προθέρμανση με κάτι παλιότερο που ακούσαμε και πριν δύο χρόνια ζωντανά από τους Last Shadow Puppets…

UPDATE

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, με τα εισιτήρια γενικής εισόδου να κοστίζουν 69€ και τα V.I.P. 100€.

Προπώληση εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 69€

Τα V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 100€

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 10:30

Αθήνα
TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880
Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote

OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.tickethouse.gr

(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση). Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr, Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2).

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA