Categories: ΚΛΠ

Το “Face” του Die Arkitekt είναι το τραγούδι που θα σε κάνει να μπεις στο dancefloor με φόρα

Ο Die Arkitekt σπούδασε και έζησε πολλά χρόνια στο Λονδίνο και επέστρεψε στην Ελλάδα έτοιμος να αποκαλύψει τον δικό του συναρπαστικό και υπέροχα σκοτεινό κόσμο στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Ιδιαίτερος, εκρηκτικός, πάντα με τη χαρακτηριστική full face κρυστάλλινη μάσκα του, δημιουργεί avant garde techno που κάνει το κορμί να πάλλεται και το μυαλό να χάνεται σε ασπρόμαυρους λαβύρινθους. 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το κομμάτι “Who Told You to Hate Yourself” στο οποίο συνεργάστηκε με τη Βρετανίδα drag queen, Charity Kase που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην αγγλική εκδοχή του “RuPaul’s Drag Race”. 

Στο νέο του single “Face” συνεργάζεται με την Tamta και αυτή η περίοδος τον βρίσκει άκρως δημιουργικό αφού ετοιμάζει το άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνει και μια ατμοσφαιρική και άκρως ανατρεπτική συνάντηση με τη Λένα Πλάτωνος.  

Tο Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 η avant-garde techno του Die Arkitekt θα συναντήσει την leftfield ηλεκτρονική μουσική του Autow Nite Superstore, σε ένα μοναδικό dance project. Τα δύο dark horses της αθηναϊκής ηλεκτρονικής σκηνής, ενώνονται για ένα καθηλωτικό κοινό live στη σκηνή του six d.o.g.s. Η παρουσία και των δύο καλλιτεχνών έχει προβληθεί από καταξιωμένα media όπως το BBC Radio6, το METAL Magazine, το KALTBLUT, το XLR8R, το Bandcamp’s Notable, το VICE, το LIFO κ.λπ., ενώ οι συνεργασίες με διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, δείχνουν πως το project Die Arkitekt + ANS σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη σύγχρονη ελληνική ηλεκτρονική underground σκηνή.

Εισιτήρια: Viva.gr

POPAGANDA