Categories: ΚΛΠ

Το By the Glass βάζει τα καλά του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πανσέληνο

Την Τετάρτη το By the Glass, το γνωστό wine bar – bistrot του Συντάγματος, εκεί λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ την ώρα που το φεγγάρι θα μεσουρανεί, θα φιλοξενήσει τον διακεκριμένο πιανίστα Μάνο Αθανασιάδη και την τραγουδίστρια – performer Άννα Μπαλάσκα.

Ο Μάνος Αθανασιάδης έχει θητεύσει δίπλα  στον διάσημο Ιταλό πιανίστα E. Pierranungi και μετέπειτα στον διάσημο Αμερικανό πιανίστα Benny Green, ενώ  από το 1995 συνεργάζεται με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, συμμετέχοντας σε μουσικές παραστάσεις που άφησαν το στίγμα τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας.

H Άννα Μπαλάσκα μετράει σημαντικές συνεργασίες επί σκηνής. Τα τελευταία χρόνια διαγράφει μία πορεία προσωπικών εμφανίσεων, έχοντας στο πλευρό της εξαίρετους μουσικούς.  Χαρακτηρίζεται σαν μια πρότυπη performer, για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής , αφού καταφέρνει  να συνδυάσει στοιχεία rock με πινελιές funk και jazz .

Είτε κάποιος επιλέξει τη  στοά Ράλλη, είτε την όμορφη και ήσυχη πλατεία Ραλλούς Μάνου ακριβώς απέναντι,  η Αθηναϊκή νύχτα  -κάτω από τα αστέρια, ανάμεσα στις φυλλωσιές των δέντρων και τα αναμμένα κεριά- θα είναι μαγική.

Αυτή η ξεχωριστής ομορφιάς πλατεία, άλλωστε,  φιλοξενεί ένα από τα σπανιότερα και πιο ξεχωριστά βυζαντινά μνημεία: τη Ρώσικη εκκλησία που θεμελιώθηκε τον 11ου αιώνα. Το μοναδικό αυτό κτίσμα δεσπόζει στον χώρο και δημιουργεί το ιδανικό ρομαντικό σκηνικό.

Το By the Glass – αυτή τη jazz φεγγαρόλουστη βραδιά- υπόσχεται μια σπάνια εμπειρία προτείνοντας εξαιρετικές εγχώριες και διεθνείς ετικέτες κρασιού, καθώς και προσεγμένες γευστικές επιλογές.

By the Glass

Wine bar – Bistrot

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη)

Τηλέφωνο  κρατήσεων: 210 3232560

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA