Categories: ΚΛΠ

To Beaujolais Nouveau έχει φτάσει στη κάβα του «Artisanal»

Όπως θέλει η Γαλλική παράδοση, την τρίτη Πέμπτη κάθε Νοέμβρη ξεκινά από τη νότια Βουργουνδία το ταξίδι της νέας σοδειάς του Beaujolais Nouveau. Το φετινό του ταξίδι ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, έφτασε στη κάβα του Αrtisanal και θα παραμείνει μέχρι να εξαντληθεί και η τελευταία του σταγόνα.

Έχοντας εξασφαλίσει για τους πελάτες και φίλους του Artisanal τρεις ετικέτες διαφορετικών οινοπαραγωγών Beaujolais Nouveau (Trenel, Joseph Drouhin, George Duboeuf) , o chef μας Δημήτρης Δημητριάδης εμπνέεται και δημιουργεί πιάτα ημέρας καλώντας τους φίλους του καλού κρασιού να το απολαύσουν. Δοκιμάστε τις γευστικές προτάσεις του μέσα σε μια παραδοσιακά Γαλλική γιορτινή ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας το «καινούργιο» κρασί της φετινής σοδειάς, από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 6 Δεκεμβρίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA