Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου oι Imam Baildi θα βρίσκονται στο Bolivar Beach Bar

Εδώ και 10 χρόνια οι Imam Baildi μας συγκλονίζουν με τις δημιουργίες τους, την αγάπη τους για την ελληνική αλλά και Βαλκανική μουσική παράδοση και το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις κι εξερευνήσεις. Αδιάκοπα αναζητούν νέους συνδυασμούς ηχοχρωμάτων που κάνουν την καθημερινότητα μας μια φωτεινή και πιο μαγευτική. Επιπλέον σε κάθε live εμφάνιση τους το κοινό περνά πάντα υπέροχα μιας και πάντα το κάνουν να νιώθει πως συμμετέχει σε ένα τεράστιο κι εκρηκτικό πάρτυ!

Για τους ίδιους τα 10 αυτά έτη είναι μια ιδέα, δύο αδέλφια, τέσσερα albums, και οκτώ άτομα που έχουν ταξιδέψει μαζί σε πάνω από 22 χώρες. Σημαίνουν όμως και κάτι ακόμα, που δε μετριέται με αριθμούς: μία μοναδική σχέση αγάπης με τον κόσμο. Αυτή την αγάπη θέλουν να ανταποδώσουν οι Imam Baildi, και μας προσκαλούν στο Bolivar Beach Bar στο πλαίσιο των φετινών τους εκδηλώσεων για τα 10α γενέθλιά τους.

Event Info:

Doors Open: 21:00

Είσοδος: Προπώληση: 10 | Ταμείο: 13

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA