Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Τι δήλωνε η Μελάνια Τραμπ για την σεξουαλική της ζωή με τον Ντόναλντ σε εκπομπή [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά τους ισχυρισμούς γνωστής πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έβαλε τους δικηγόρους του να την πληρώσουν προκειμένου να μην αποκαλύψει την σεξουαλική σχέση που είχαν οι δυο τους το 2016, αλλά και την πρόσφατη συνέντευξή της, ο κόσμος άρχισε και πάλι να ασχολείται με την προσωπική σχέση του προεδρικού ζεύγους. 

Έχουμε δει την Μελάνια Τραμπ να σταματάει να χαμογελά όταν τον Ντόναλντ και να του απωθεί το χέρι πάνω από μια φορά, πράγμα που τους κάνει να μην φαίνονται και το πιο ερωτευμένο ζευγάρι. Σε τηλεφωνική τους συνέντευξη το 1999 πάντως, τα πράγματα φαινόταν να είναι εντελώς διαφορετικά ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονταν οι ίδιοι. 

Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε με τον παρουσιαστή της ραδιοφωνικής εκπομπής, εκείνος του ζήτησε να μιλήσει με την τότε ,απλώς, σύντροφό του. Η Μελάνια αποκάλυψε στον αέρα ότι φορούσε πολύ λίγα ρούχα και πως εκείνη και ο Ντόναλντ κάνουν σεξ κάθε μέρα, αρκετές φορές. 

Ακούστε και μόνοι σας

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι