Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 37χρονου ομογενούς με πλούσιο ποινικό παρελθόν

Στις φυλακές επιστρέφει 37χρονος ομογενής με καταγωγή από το Καζακστάν, με πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς στο «ενεργητικό» του μετράει μία ανθρωποκτονία, ληστείες σε τράπεζες κ.ά.

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση εντάλματος της εισαγγελίας Εφετών της πόλης, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε, κατά συγχώνευση, σε 33 έτη κάθειρξης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η παραπάνω ποινή συνδέεται με αδικήματα, τα οποία κρίθηκε ότι τέλεσε τα προηγούμενα χρόνια. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μια ανθρωποκτονία και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, το 2000 σε καφέ της δυτικής Θεσσαλονίκης, ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα, εκ των οποίων μία το 2010 στην Αρναία Χαλκιδικής, όπως επίσης επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβίαση κ.ά.

Ο 37χρονος μπαινόβγαινε στις φυλακές και τον τελευταίο καιρό ήταν ελεύθερος, αλλά με την συγχωνευτική απόφαση, φέρεται να επιστρέφει στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινή του.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA