Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μητροπόλεως το Σαββατοκύριακο

Eργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα εκτελούνται το Σαββατοκύριακο 22 και 23/8, όπως ενημερώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα δρόμου μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας ενώ τη δεύτερη ημέρα στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίας Σοφίας και Παύλου Μελά.

Οι εργασίες θα αφορούν στην αποκατάσταση επικίνδυνων τμημάτων της οδού Μητροπόλεως, συνολικού εμβαδού τουλάχιστον 5.000τ.μ, ενώ θα χρησιμοποιηθεί ειδικό πλέγμα ενίσχυσης του οδοστρώματος με στόχο την αυξημένη αντοχή λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου.

Οι σχετικές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας θα ισχύσουν με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ασφαλτόστρωση της οδού Μητροπόλεως έρχεται σε συνέχεια πολλών παρεμβάσεων καθώς, υπογραμμίζει η ανακοίνωση, «κατά τόπους, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση αυξάνοντας το βαθμό επικινδυνότητας για οδηγούς οχημάτων και ιδιαίτερα δικυκλιστές».

Σταύρος Διοσκουρίδης

Ο Σταύρος Διοσκουρίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1983 στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες ξεκίνησε και την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Popaganda. Επίσης από το 2008 «διατηρεί» την εκπομπή Λατέρνατιβ μαζί με τον Παναγιώτη Μένεγο (08.00-10.00, Εν Λευκώ 87.7) .

Share
Published by
Σταύρος Διοσκουρίδης