Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Άνοιξε» ο δρόμος και κατάπιε λεωφορείο

Παρά την έγκαιρη πρόγνωση των καιρικών φαινομένων, δεν έχουν τέλος οι εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψης από την Πολιτεία, σε ολόκληρη τη χώρα, από τις εκτεταμένες πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος» σε σπίτια, σχολεία, πανεπιστήμια, υποδομές και αλλού.

Μετά τους μαθητές και τους φοιτητές που έδωσαν αγώνα να απεγκλωβιστούν από τα σχολεία και τις σχολές τους και το περιστατικό με επιβάτες λεωφορείου στην Αθήνα, που χρειάστηκε να σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα για να καταφέρουν να βγουν σώοι από το πλημμυρισμένο όχημα, δεκαπέντε επιβάτες λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής έζησαν τον τρόμο όταν πηγαίνοντας για τη δουλειά τους, το όχημα έπεσε σε λακκούβα πέντε μέτρων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως Βότση. 

Η λακκούβα είχε δημιουργηθεί από την υποχώρηση του οδοστρώματος λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που χτύπησε και τη Θεσσαλονίκη.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν καταγράφηκε κάποιος τραυματισμός μολονότι, όπως καταγγέλθηκε στο ΟΡΕΝ, παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στο ίδιο ακριβώς σημείο και το 2020. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA