Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωράκης: Στόχος μας είναι το Ποτάμι να καθορίσει την επόμενη κυβέρνηση

Δείτε σημεία από την συνέντευξη που παραχώρησε:

-Θα υπάρξει πόλωση στις εκλογές. Οι παλιές δυνάμεις και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι νέες δυνάμεις, όπως το Ποτάμι. Ετοιμάζουμε λίστες με δυναμικούς ανθρώπους για τις εκλογές.
-Το Ποτάμι θέλει να κυβερνήσει, έχει σχέδιο και τα πρόσωπα. Είμαστε υπέρ μια ευρείας κυβερνητικής συνεργασίας μετά τις εκλογές.
-Η τρίτη εντολή πάει στον κ. Λαφαζάνη που έχει φτιάξει το τρίτο σε δύναμη κόμμα της βουλής
-Η παρούσα βουλή μπορεί να δώσει πρωθυπουργό μόνο τον Αλέξη Τσίπρα. Θα συναντηθούμε με τον κ. Μεϊμαράκη αλλά η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη, να υπάρξει κυβέρνηση την επόμενη μέρα που θα εκφράζει μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία
-Το Ποτάμι από τη σύστασή του έχει βάλει στόχο να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, να φύγουν οι παλιοί πολιτικοί, είτε λέγονται ΣΥΡΙΖΑ ειτε ΝΔ. Δεν έχουμε αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι τα ψέμματα ήταν πολλά στις προηγούμενες εκλογές. Στόχος μας είναι το Ποτάμι να καθορίσει την επόμενη κυβέρνηση.
-Το όριο είναι ο ουρανός, δεν έχουμε βάλει όριο στα ποσοστά του Ποταμιού. Πρέπει να περάσουμε από το ψέμα στην αλήθεια, το Ποτάμι υπήρξε πάντα πρόταση ευθύνης και αλήθειας. Πήραμε τις πιο δύσκολες αποφάσεις και τις είπαμε χωρίς φόβο, το μικρό μπόι μας ηταν πάρα πολύ μεγάλο τις ημέρες που παίχθηκε η ευρωπαϊκή λύση της χώρας.
-Ο λαός θα αποφασίσει ποιά κόμματα θα μπουν στη βουλή. Εμείς λέμε ότι η χώρα για να σωθεί χρειάζεται μεγάλες κυβερνητικές συμμαχίες, 10 στόχοι, 20 άνθρωποι για να κάνουν τη δουλειά. Το Ποτάμι να είναι ο κορμός της επόμενης λύσης. Τέλος στα ψέματα πάμε σε μια νέα εποχή αλήθειας.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA