Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Three Dots: Τρεις “τελείες” ευθυγραμμίζονται με στόχο τη δημιουργία

Οι τρεις τελείες ευθυγραμμίστηκαν κάπου το 2013, όταν ο Γιώργος, η Ήρα και ο Γιάννης αποφάσισαν να μοιραστούν το ίδιο στούντιο. Σχεδιαστής ο πρώτος, εικαστικοί οι άλλοι δύο, εφαρμόζουν τις τέχνες και τις τεχνικές τους σε custom, upcycle ready-mades και everyday έπιπλα και αντικείμενα με κύριο υλικό το ξύλο και συστατικά από design θραύσματα του παρελθόντος. 

Οι The Three Dots παρουσιάζουν στο It’s all, oh so souvenir to me_shop στο TAF Theartfoundation, έως και τις 20 Δεκεμβρίου, σειρά από μοναδικά post vintage επιτραπέζια και κρεμαστά φωτιστικά των οποίων τα ρετρό γυάλινα καπέλα και κομμάτια ακατέργαστου ξύλου συνθέτουν το ύφος της νέας συλλογής που ετοίμασαν. Συλλογή που συμπληρώνουν διάφορα one-off έπιπλα, και χρηστικά ξύλινα και χάρτινα μικροαντικείμενα όπως κηροπήγια, βάζα, σουπλά, και γκασπό. Ανάμεσα σε αυτά, χριστουγεννιάτικα στολίδια από ξύλο και χαρτί, όλα φτιαγμένα μία και μοναδική φορά. 

Ποιοι είναι οι the Three Dots?
O Γιώργος Λουβερδής,(BA Business Studies, Glamorgan University of Wales), ασχολείται με την σχεδίαση και την κατασκευή επίπλων και αντικειμένων από το 2002. 
O Γιάννης Καπέλλος, έχει πτυχίο ζωγραφικής, Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και χαρακτικής, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.
h Ηρα Σπαγαδώρου, έχει πτυχίο ζωγραφικής, Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και χαρακτικής, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.
Το εργαστήρι των The Three Dots βρίσκεται στα Άνω Πετράλωνα.

Πληροφορίες
Έως τις 20 Δεκεμβρίου, 2017
Τρίτη (12/12) & Τετάρτη (13/12) 11.00 – 21.00
από Πέμπτη (14/12) έως και Τετάρτη (20/12): 10.30 – 22.30
Λουίζα Σολομών-Πάντα

Share
Published by
Λουίζα Σολομών-Πάντα