Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα περιμέναμε όλα, αλλά μάλλον όχι reunion από τους Genesis

Είχαμε να ακούσουμε 13 χρόνια από τους Genesis, όταν το 2007 έδωσαν την τελευταία συναυλία τους για τα 40χρονα της μπάντας.

Θα ακούσουμε όμως σύντομα από αυτούς μιας και η prog μπάντα επανενώνεται για μια περιοδεία στην Βρετανία, με τα τρία βασικά της μέλη: Φιλ Κόλινς, Μάικ Ράδερφορντ και Τόνι Μπανκς.

Η μπάντα εμφανίστηκε σε πρωινό μαγκαζίνο της Ζόι Μπολ και εξήγησε πως ο γιος του Φιλ Κόλινς, Νικ, ήταν ο κινητήριος μοχλός για την απόφαση του reunion.

«Ήταν μια φυσική κίνηση. Ο Φιλ περιοδεύει τα τελευταία δυόμισι χρόνια και ο γιος του ο Νικ παίζει ντραμς γι’ αυτόν, επομένως φαινόταν φυσικό να κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Είμαστε ακόμα όλοι πολλοί καλοί φίλοι και εδώ είμαστε!», είπε ο Ράντφορντ.

Ο Κόλινς, που δεν μπορεί πια να παίξει ντραμς, εξήγησε: «Για μένα, ήταν κάτι που δουλευόταν αλλά και ένα πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσουμε, αν και θα βάλω τα δυνατά μου να παίξω κάποια μέρη στην περιοδεία. Σκεφτόμουν ποια κομμάτια να παίξω αλλά ο Τόνι και ο Μάικ ήρθαν στα σόου μου στο Άλμπερτ Χολ και ενθουσιάστηκαν με τον τρόπο που [ο Νικ] αντιλαμβανόταν το τι χρειαζόταν. Παίζει κάπως σαν εμένα όταν θέλει. Είμαι μια από τις βασικές επιρροές του, είμαι ο μπαμπάς του. Παίζει σαν εμένα και έχει παρόμοιο attitude, οπότε ήταν μια καλή αρχή».

Οι Genesis θα βγουν σε περιοδεία τον Νοέμβριο του 2020. Απροσδόκητα πράγματα συμβαίνουν…

Πηγή: ΝΜΕ 

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης