Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα δωρεάν της ημέρας

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καλυψω ανοίγει σήμερα το πρωί για τους μικρούς του φίλους και προβάλλει στις 12 την ταινία “Τζούλια το Μελισσάκι“, μία ταινία κινουμένων σχεδίων για τη διαπαιδαγώγηση της μικρής εργάτριας μέλισσας Τζούλια από τη βασίλισσα των Μελισσών -μία συγκινητική διδακτική ιστορία δοσμένη με εναν αθώο τροπο. Γρ. Λαμπράκη και Καλυψούς, Καλλιθέα. 

 Σήμερα, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, μπορεί κανείς να περιηγηθεί στη γειτονιά του Δουργουτίου (όπως έκανε μια μέρα και η Ασπασία Κολλυρα), υπό την καθοδήγηση της ομάδας “Όχι Παίζουμε“. Οι δράσεις DourgoutiIslandHotel μας καλούν να γνωρισουμε μια άγνωστη γειτονιά με τις πέντε μας αισθήσεις και να συμμετάσχουμε στη δημιουργια ενός πρωτότυπου ψηφιακού χάρτη γνωριμίας με το Δουργούτι που θα αναρτηθεί στο www.dourgouti.gr τον Μάρτιο 2015. Επικοινωνία: 6985069300. Αφετηρία στις 16:00, κοντά στο Μετρό Νέου Κόσμου, στην «Τρατορία Παστόρε», Πίσσα Ευστρατίου 91.

 Και σήμερα, από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ, στο Ρομάντσο θα βρίσκεται το The Meet Market. Πάνω από 50 εκθέτες θα καταλάβουν όλους τους ορόφους του και οι djs του Meet Market θα αναλάβουν να ανεβάσουν την διάθεση. Αναξαγόρα 3-5 Γεράνι

 

Μελίνα Καλφαντή

Share
Published by
Μελίνα Καλφαντή