Categories: ΚΟΣΜΟΣ

T-shirt με τον πρωθυπουργό του Καναδά Justin Trudeau

Στην Ισλανδία πωλούνται ”T-shirt” που απεικονίζουν τον πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau χωρίς μπλούζα.

Στο λευκό ”T-shirt”, το οποίο διατίθεται προς πώληση αναγράφεται Canada (Καναδάς) και παρουσιάζονται ο πρωθυπουργός της χώρας χωρίς μπλούζα με γραμμωμένους κοιλιακούς, μία αρκούδα, χήνες και μία αλκή.

Το ”T-shirt” πωλείται στο Reykjavik, της Ισλανδίας και το ανακάλυψε ένας φίλος του Καναδού ραδιοφωνικού παραγωγού, Bill Caroll.

Μόλις φωτογράφισε το ”T-shirt” και ανήρτησε τη φωτογραφία στο Twitter, φυσικά έγινε viral, αναφέρει το ”ET Canada”.

Τώρα όλοι θέλουν το δικό τους ”T-shirt Canada” με τον Trudeau χωρίς μπλούζα. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που αντέδρασαν, δεν τους άρεσε ο τρόπος με τον οποίο εκπροσωπείται ο Καναδάς και η απεικόνιση του Καναδού πρωθυπουργού.

«Πωλείται στην Ισλανδία. Αυτός είναι ο τρόπος, με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τον Καναδά. Είστε υπερήφανοι;» έγραψε ένας χρήστης του Twitter σε μήνυμά του.

«Πόσο ντροπιαστικό να μαθαίνεις ότι ο πρωθυπουργός μας είναι γνωστός ως ”playboy” χωρίς μπλούζα σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά εμφανίστηκε πέρσι χωρίς μπλούζα σε φωτογραφία. Συγκεκριμένα έκανε σέρφινγκ και στη διάρκεια διαλείμματος βρέθηκε στο πλάνο φωτογραφίας ενός ζευγαριού που παντρευόταν στο Tofino, στο Vancouver.

Μία φωτογράφος γάμων δημοσίευσε τη φωτογραφία του Trudeau να κρατά τη σανίδα του και να στέκεται λίγα μέτρα πίσω από τη νύφη και φυσικά υπήρξαν πολλά σχόλια στο Twitter.

Στο BBC και το Time δημοσιεύθηκαν πέρσι άλλες φωτογραφίες με τον πρωθυπουργό του Καναδά σε πρώτο πλάνο. Όταν μια οικογένεια που έκανε πεζοπορία στο Πάρκο Gatineau του Quebec συνάντησε τον Trudeau έβγαλε σέλφι με τον πρωθυπουργό του Καναδά, ο οποίος πάλι δεν φορούσε μπλούζα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Μάρθα Φύλλου

Share
Published by
Μάρθα Φύλλου