Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα ξανά ο Δ. Λιγνάδης: Το φερόμενο ως τέταρτο θύμα καταθέτει τις επόμενες ημέρες

Με την κλήση του 24χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν ήταν 17 χρόνων, ξεκινά επί της ουσίας η προκαταρκτική έρευνα για τον τέταρτο βιασμό που αποδίδεται στον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, που διενεργεί την έρευνα, θα τον καλέσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, προκειμένου να καταθέσει και ενώπιόν του όσα κατήγγειλε στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται συνολικά την υπόθεση με τους βιασμούς που αποδίδονται στον Δ. Λιγνάδη.

Στη συνέχεια, και εφόσον ο καταγγέλλων δεν προτείνει μάρτυρες, ο γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης, που κρατείται προσωρινά από τον περασμένο Φεβρουάριο στις φυλακές της Τρίπολης, θα κληθεί για να δώσει και τη δική του εκδοχή. Έως τώρα ο Δ. Λιγνάδης δεν έχει αποδεχθεί καμία από τις πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και πως τα φερόμενα ως θύματα δεν προσκομίζουν κανένα στοιχείο παρά μόνο αστήρικτους ισχυρισμούς. «Είναι ο λόγος τους απέναντι στον λόγο μου», υποστηρίζει χαρακτηριστικά, αποδίδοντας τα όσα καταγγέλλονται εις βάρος του σε ένα, εν πολλοίς, οργανωμένο σχέδιο ηθικής εξόντωσής του από συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε αντιπαράθεση στο παρελθόν, με απώτερο στόχο να «χτυπηθούν» η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο τέταρτος βιασμός Ο 24χρονος άνδρας εμφανίστηκε τον περασμένο Μάρτιο ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει για περιστατικά που είχαν υποπέσει στην αντίληψή του και αφορούσαν τη γενικότερη παραβατική συμπεριφορά του ηθοποιού-σκηνοθέτη. Για να ενισχύσει, δηλαδή, τις άλλες καταγγελίες που βρίσκονταν ήδη στα χέρια της δικαστικής λειτουργού. Στο πλαίσιο, όμως, της κατάθεσής του αποκάλυψε ότι και ο ίδιος βιάστηκε από τον Δ. Λιγνάδη, δύο φορές, πριν από 7 χρόνια. Στην κατάθεσή του, την οποία η ανακρίτρια διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και αποτέλεσε τη βάση για τη νέα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του ηθοποιού-σκηνοθέτη, ο 24χρονος υποστήριξε ότι «ο Λιγνάδης με βίασε δύο φορές στο σπίτι του.

Αυτό το διάστημα έβλεπα κι άλλα νεαρά αγόρια να μπαινοβγαίνουν εκεί». Κατά τον καταγγέλλοντα, και στη δική του περίπτωση ο ηθοποιός-σκηνοθέτης φέρεται να ακολούθησε μία πανομοιότυπη μεθοδολογία με αυτή που περιγράφουν και τα υπόλοιπα φερόμενα ως θύματα. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο 24χρονος για τον τρόπο και τον τόπο της προσέγγισής του, φαίνεται πως διαμορφώνεται ένα «modus operandi» από την πλευρά του ηθοποιού-σκηνοθέτη.

Πηγή: enikos.gr 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA